Merentutkimus - parhaat komponentit

  26.06.2018

Kuinka paljon me tiedämme merestä? Ei niin paljon kuin pystymme - lähes 95% meidän valtameristämme on tutkimattomia.

Maapallon suurimpana ekosysteeminä me luotamme mereen tuottaa puolet happea, jota hengitämme, ja antaa meille ruokaa syömään. On tärkeää, että tiedämme enemmän veden alla olevista muutoksista - mutta me tiedämme vähemmän valtameremme syvyydestä kuin kuun pinnasta.

Vaikka paljon tutkimuksia on tehty noin 170 metrin syvyydellä, planeettameri on keskimäärin 4000 metriä.
Vedenalainen tekniikka paranee jatkuvasti - juuri tänä kuussa saksalaisten insinöörien ryhmä esitteli uuden joukon vedenalaisia ​​piirtureita, jotka on suunniteltu jatkamaan meremme.

Mutta miehittämättömien vedenalaisten ajoneuvojen markkinoiden käyttämät tekniikat ovat kalliita ja niiden on toimittava erittäin haastavassa ja paineistetussa ympäristössä. Nexus-toimittaja Zago tarjoaa erikoiskiinnikkeitä, jotka suojaavat tätä hienostuneita koneita suolavedeltä ja muilta vedenalaisilta epäpuhtauksilta.

Zago-tuotteita löytyy merenalainen robotiikka, droni ja sonar järjestelmät. Ne suojaavat laitteita, mutta ne estävät ympäristövahinkoja estämällä kemikaaleja ja vaarallisia nesteitä vuotamasta mereen.

Korroosionkestävistä metalleista valmistetut ZAGOn itse tiivistyskiinnittimet on suunniteltu uraan, joka sopii kumi- o-renkaaseen, joka sulkee merenalaisen ympäristön aiheuttamat vaarat.

O-rengas muuttuu itselleen samalla, kun kiinnitys kiristetään muodostaen läpäisemätön tiiviste muodostaen täydellisen esteen.

ZaGO-tiivistysruuvin sarja sisältää:

• Koneen ruuvit, joissa on valikoima pään, kuljettajan ja kierteen tyyppejä
• Erityiset tiivistysruuvit - valikoima erikoistiivisteitä omaavia tiivisteitä. Ihanteellinen mihin tahansa elektroniseen laitteeseen, paneeliin, venttiiliin, polttoainesäiliöön ja prosessilaitteisiin.
• Socket Caps & Hex -pultit, joissa on valikoima mukautettuja vaihtoehtoja
• Turvallisuus / Tamper-Proof Self-Sealing -ruuvit
• Tiivistä niitit ja tiivistepistokkeet lisäämällä vakautta - ihanteellinen iskuille ja tärinälle alttiille ympäristöille.
• MilSpec-pään pääruuvit - kestävät ruuvit, jotka täyttävät sotilastarpeet

Ne kaikki tarjoavat uskomattoman pitkäikäisen ja ovat täydellisiä kaupalliseen käyttöön.

Kuva Vlad Tchompalovista Unsplashista